Ingers Alternativ Logo

MENY

Ingers Special

solljus skiner genom mörk skog, en person kör mot den

Ingers special är konsultation och behandling i ett paket.

Vi går igenom vad du har för problem, och vad jag kan göra för att hjälpa till att lindra dem. Det kan vara smärta; både mentalt, emotionellt och fysiskt som du vill förändra. Den kan lätta och försvinna.

Vi undersöker om det finns några underliggande svagheter, som behöver behandlas. Jag känner på mage och tittar på ansikte och kropp.

Känslor som sorg, ilska, rädsla, ångest kan bidra mycket till att man blir svagare och i förlängningen sjuk (sjukare). Det kan bidra till att muskler förblir spända genom kroppens ständiga stressreaktioner, och därmed kan viktiga organ få sämre blodförsörjning. Detta ger sämre näringstillförsel och sämre bortforsling av slaggämnen. Tråkiga minnen från barndomen kan göra att man förblir ledsnare än man kunnat vara. Skälen är många till att försöka läka ut, lösa upp den negativa känsloladdningen från gamla händelser i livet. Känslor som fastnat kan blockera ett gladare friskare liv.

Du kanske själv vill ta större del i din läkning, och då kan jag ge råd om ”Healingkoderna” som är en slags självhealing, och EFT (Emotional freedom technique) där man knackar på meridianpunkter, som du kan göra emellan behandlingarna.

Jag kan ge råd om kosten, kosttillskott, stress och motion. Jag kanske rekommenderar några eteriska oljor som du kan använda. Jag kan ge dig en kort introduktion till stress-reducerande meditation.

Vi väljer den eller de typer av behandlingar som är bäst för dig: Zonterapi, Horstmann-tekniken eller Biomagnetism.

Är du intresserad av andra behandlingar?